26. kongres ZDSS in 30. obletnica ustanovitve Društva davčnih svetovalcev Slovenije

Napovedujemo naš glavni dvodnevni dogodek: 26. kongres ZDSS, ki bo potekal 18. 5. in 19. 5. 2023, v hotelu Terme Čatež.

Ponosni smo, da v tem letu praznujemo tudi 30. obletnico ustanovitve Društva davčnih svetovalcev Slovenije, katerega poslanstvo je prevzela leta 2008 Zbornica davčnih svetovalcev Slovenije. Okroglo 30. obletnico bomo uradno proslavili tudi na 26. kongresu ZDSS. 

Rezervirajte si svoje mesto še danes – PRIJAVA.

Lepo vabljeni, da se nam pridružite!

Mirjam Trdan,

vodja organizacijskega odbora ZDSS
Kontakt: info@davki.org | 041 761 668

Rezervirajte si termin v vašem koledarju že danes:

Delite dogodek z drugimi:

Share on facebook
Share on linkedin

Do začetka dogodka:

Dni
Ur
Minut

Predstavitev ZDSS

Zbornica davčnih svetovalcev Slovenije – ZDSS je bila ustanovljena julija meseca 2008 in je nadaljevanje uspešnega, več kot 16-letnega, predhodnega delovanja Društva davčnih svetovalcev Slovenije.

Zbornica aktivno spremlja in obravnava davčno in širšo problematiko ter aktivno sodeluje pri izgradnji, izpopolnjevanju in vzpostavitvi modernega davčnega sistema v Republiki Sloveniji, strokovno izobražuje svoje člane, ki delujejo na področju davkov in nastopajo kot davčni svetovalci ter jim podeljuje licence.

Prav tako se zbornica povezuje z različnimi združenji in drugimi organizacijami, tako v Sloveniji kot v tujini, z namenom zagotavljanja skupnega in racionalnejšega izvajanja posameznih vsebinskih, administrativno tehničnih opravil in nalog, pripravlja predloge in daje pobude pristojnim ministrstvom in njihovim organom v zvezi s slovenskim davčnim sistemom. Zbornica je polnopravni član evropskega profesionalnega združenja CFE.

Temeljno poslanstvo ZDSS lahko strnemo v nekaj zapisanih besed predsednika mag. Franc Derganca: Vodstvo ZDSS, skupaj s svojimi člani, se zavzema za ureditev področja davčnega svetovanja po vzoru drugih evropskih držav. Naslednji cilj je povezan s krepitvijo strokovne integritete članov s pridobitvijo in obnavljanjem “certifikata Davčni svetovalec ZDSS”, kot tudi z rednimi mesečnimi strokovnimi srečanji.”

Vsako leto organiziramo tradicionalni davčni kongres, ki bo letos že 26. po vrsti.

Vabimo vas, da se ga udeležite!

Nekaj razlogov ZA udeležbo na 26. kongresu ZDSS:

Da nadgradimo naše znanje

Kongresni program ponuja aktualne strokovne davčne vsebine, ki jih vsakodnevno srečujemo pri našem poklicnem delu, ko nastopamo v funkciji računovodje, revizorja, davčnega svetovalca, pravnega strokovnjaka oz. odvetnika s področja davčnega prava.

Kongresni program je prepletanje materialnega in procesnega davčnega prava, ki ga zaokrožimo z zanimivo debato na okrogli mizi.

 

Da se povezujemo

K uspešni izvedbi kongresa boste prispevali slušatelji, zato verjamemo, da boste zapustili kongresno dvorano obogateni z novimi znanji in novimi znanstvi, ki jih boste koristno uporabili pri svojem poklicnem delovanju.

Naj se uresniči slogan kongresa: Dovolimo si, da nas davki povezujejo.

Da bodo sporočilne vrednosti kongresa bolj javno odmevne

Verjamemo, da bosta oba kongresna dneva podala ob aktivni diskusiji slušateljev s predavatelji in udeleženci okrogle mize vrsto konstruktivnih predlogov, kako izboljšati slovenski davčni sistem, predvsem pa, kako ga reformirati z ciljem pravičnejše obravnave davčnih zavezancev. 

Naj se v kongresni izjavi za javnost uresniči rdeča nit kongresa: Gradimo skupaj pošten davčni sistem.

Da bomo skupaj praznovali 30. obletnico delovanja ob druženju s presenečenji in uglednimi gosti

Četrtkov strokovno bogat kongresni dan za zidovi predavalnice, bomo zaključili z druženjem in praznovanjem 30. obletnice ustanovitve Društva davčnih svetovalcev Slovenije.

Obeta se nam dan poln presenečenj, spominov na prehojeno pot na področju davčnega svetovanja ter dobrot za razvajanje brbončic v prijetnem ambientu, v katerem bo zvečer odmevala tudi prijetna glasba.

Sponzorji 26. kongresa ZDSS

Bronasti sponzorji

Medijski sponzorji

26. kongresa ZDSS v številkah:

+ 12 ur

strokovnih predavanj

+ 14

govorcev

+ 100

udeležencev

2-dnevno

druženje

oznaka B

uvrščen dogodek pri Agenciji za javni nadzor nad revidiranjem

Bodite obveščeni in se prijavite na e-novice ZDSS:

Rezervirajte si svoje mesto še danes: