Baze znanja -kje dobim podatke o davkih na portalu?

Spodaj prikazujemo štiri možne načine pridobivanja informacij o davkih – za člane ZDSS.

VSEBINA:

Kako deluje portal ZDSS, si oglejte v zavihku ” Tehnični opis delovanja spletne strani www.zdss.si ali www.davki.org”

Hiter pregled - informacije portala ZA ČLANE

Dokumenti v bazi INTERNI DOKUMENTI (seja UO, skupščina ZDSS, navodila za delo itd.) in v BAZI ZNANJA (stališča, gradiva za izobraževanja itd.) so prikazani v zavihku – kliknite tukaj

V "Bazi internih dokumentov" sistematično prikazujemo dokumente organov ZDSS in dokumente, ki so povezani z organizacijo ZDSS. 

V "Bazi znanja ZDSS" objavljamo članke DFP, stališča ZDSS in druge dokumente. Vsi dokumenti so umeščeni v področje po davkih.  

TAX FORUM  je namenjen izmenjavi stališč o davčni problematiki (za člane ZDSS)

Modul "KJE PA VAS DAVEK ŽULI" je namenjen pobudam članov za obravnavo določene davčne problematike, ki se preuči na internih izobraževanjih in na tej podlagi sprejmejo stališča ZDSS. Pravico do podaje pobude imajo člani ZDSS, skladno s statutom ZDSS.

Novice ZDSS in modul HELP TAX ZDSS - za vse ki potrebujejo informacijo o davkih oz. strokovno pomoč

Prejemanje novic ZDSS- Newsletters

Prejemanje novic ZDSS je brezplačno. Portal zbira in pošilja novosti oz. informacije iz FURS, slovenskih sodišč o davkih ter prakse EU Sodišča o davkih. ZDSS objavlja novice o dogodkih ZDSS in o stališčih, ki jih sprejme Upravni odbor ZDSS.

Prijava na novice ZDSS - kliknite tukaj.

Ste plačnik davkov in potrebujete strokovno pomoč davčnega svetovalca Zbornice davčnih svetovalcev Slovenije?

Priporočamo Vam, da pošljete osnovno vprašanje. izberete strokovnjaka iz seznama davčnih svetovalcev ZDSS in nam pošljete vprašanje preko modula HELP-TAX-ZDSS