Davčno finančna praksa - DFP

Zbornica davčnih svetovalcev Slovenije je kupila revijo DFP, ki jo je prej izdajal Davčno-finančno raziskovalni inštitut.

Majsko številko revije smo posvetili predvsem 30-letnici davčnega svetovanja v Sloveniji, ki smo jo praznovali v okviru 26. Kongresa ZDSS 18. in 19. maja 2023 v Čatežu. Sklepi govorcev na kongresu so bili, da mora Slovenija krepiti poštenost davčnega sistema, etičnost delovanja davčnih posrednikov in integriteto ravnanja oseb z javnimi pooblastili. Slovenija potrebuje tudi davčni sistem z najširšim možnim konsenzom, ki pa mora biti tudi mednarodno konkurenčen. Posledično so v reviji med članki in blogi predstavljeni tudi povzetki nekaterih predavanj. Zajeta pa je tudi retrospektiva 30 let davčnega svetovanja z zahvalo vsem, ki so kakorkoli doprinesli k razvoju davčnega svetovanja v Sloveniji.
Uredniški odbor DFP

Kako naročim revijo DFP, če sem že član ZDSS (in imam že odprt račun v portalu www.zdss.si)?

Najprej se logirajte v portal (uporabniško ime in geslo) ter opravite nakup v trgovini – kliknite tukaj

Kako naročim revijo DFP, če še nisem član ZDSS ?

Opravite nakup v TRGOVINI, za kar pa je potrebno vnesti vse podatke za registracijo – kliknite tukaj

Kako opravim nakup, če ne znam izvesti registracije, ali pa imamo več oseb iz iste organizacije, ki želi dostop do revije ali če želim predračun za naročilo revije?

V tem primeru izpolnite OBRAZEC NAROČILA DFP – kliknite tukaj

Ko prejmemo Vaše naročilo iz OBRAZCA NAROČILA DFP, bo administracija odprla vaš račun in Vam poslala na vaš e-naslov tudi geslo za dostop do revije. 

Kako lahko dobim pomoč, če naletim na težavo pri naročilu DFP?

V tem primeru pošljite Vaše težave preko obrazca HELP DFP – kliknite tukaj. 

INFORMACIJE

E: dfp@davki.org

Revija bo izhajala v e-obliki, v zadnjem tednu vsakega meseca. Dostop je omogočen naročnikom revije (tudi za osebe, ki niso člani ZDSS).

Plačila za DFP revijo – naročnina, sprejemamo na:

ZDSS, Tržaška c. 207, 1000 Ljubljana. TRR: 03100-1002185864, odprt pri SKB d.d., sklic: SI00 03-2022

Po izvedenem naročilu preko modula trgovina, se avtomatično odpre dostop do revije.  V kolikor plačilo ne prispe na račun ZDSS v roku 7 dni, se naročnina ugasne.

Naročniki, ki izvedejo naročilo preko aplikacije PODIO (več oseb iz iste organizacije) in niso že registrirani v portal ZDSS, prejmejo geslo za dostop do revije v posebnem E-mail sporočilu.