Davčno finančna praksa - DFP

Zbornica davčnih svetovalcev Slovenije je kupila revijo DFP, ki jo je prej izdajal Davčno-finančno raziskovalni inštitut.

Z vami je prva številka DFP v letu 2023, kjer vam mag. Franc Derganc predstavlja članek Siva ekonomija in Slovenija. Osrednja tema v Ne prezrite so še vedno ukrepi za pomoč gospodarstvu zaradi energetske krize, kjer vam Lidija Gošnjak in Simona Štravs opisujeta ukrepe in postopek za podajo vloge za pomoč gospodarstvu ter morebitne sankcije, če podate nepravilne oz.nepopolne podatke. Seveda ne manjka tudi drugih zelo kvalitetnih člankov.

Uredniški odbor DFP

Kako naročim revijo DFP, če sem že član ZDSS (in imam že odprt račun v portalu www.zdss.si)?

Najprej se logirajte v portal (uporabniško ime in geslo) ter opravite nakup v trgovini – kliknite tukaj

Kako naročim revijo DFP, če še nisem član ZDSS ?

Opravite nakup v TRGOVINI, za kar pa je potrebno vnesti vse podatke za registracijo – kliknite tukaj

Kako opravim nakup, če ne znam izvesti registracije, ali pa imamo več oseb iz iste organizacije, ki želi dostop do revije ali če želim predračun za naročilo revije?

V tem primeru izpolnite OBRAZEC NAROČILA DFP – kliknite tukaj

Ko prejmemo Vaše naročilo iz OBRAZCA NAROČILA DFP, bo administracija odprla vaš račun in Vam poslala na vaš e-naslov tudi geslo za dostop do revije. 

Kako lahko dobim pomoč, če naletim na težavo pri naročilu DFP?

V tem primeru pošljite Vaše težave preko obrazca HELP DFP – kliknite tukaj. 

INFORMACIJE

E: dfp@davki.org

Revija bo izhajala v e-obliki, v zadnjem tednu vsakega meseca. Dostop je omogočen naročnikom revije (tudi za osebe, ki niso člani ZDSS).

Plačila za DFP revijo – naročnina, sprejemamo na:

ZDSS, Tržaška c. 207, 1000 Ljubljana. TRR: 03100-1002185864, odprt pri SKB d.d., sklic: SI00 03-2022

Po izvedenem naročilu preko modula trgovina, se avtomatično odpre dostop do revije.  V kolikor plačilo ne prispe na račun ZDSS v roku 7 dni, se naročnina ugasne.

Naročniki, ki izvedejo naročilo preko aplikacije PODIO (več oseb iz iste organizacije) in niso že registrirani v portal ZDSS, prejmejo geslo za dostop do revije v posebnem E-mail sporočilu.