Naročnina na revijo DFP (za koledarsko leto) – Davčno-finančna praksa

Pravila v zvezi z naročnino na revijo DFP (trajanje naročniškega razmerja in drugo)

Z nakupom revije DFP (naročnina za koledarsko leto) se naročnik strinja s pravili v zvezi z naročninami na revijo DFP, kot so objavljena na spletnih straneh ZDSS.

Revija Davčno-finančna praksa, izdajatelja Zbornice davčnih svetovalcev Slovenije-predstavitev

Izdajatelj revije je Zbornica davčnih svetovalcev Slovenije, ki je odkupila pravice izdaje od Davčno finačno raziskovalnega inštituta, Maribor v januarju 2022.

Naročnik na revijo pridobi dostop do arhiva DFP – vse od začetka izdajanja revije. Opravite testni vpogled v arhiv: kliknite tukaj

CENA (cena se spreminja glede na AKCIJO izdajatelja v času izvedenega naročila): 

  1. NOVO! Študenti v letu 2024 vnesite kupon dfp24student – 60% popusta za naročnino (100,80 EUR z ddv), dokler traja status. Ob naročilu posredovati potrdilo o šolanju.
  2. za člane ZDSS (189 EUR z ddv):  CENA, kot jo prikaže košarica v trgovini + obvezno vnesite KUPON: dfp24clani
  3. za člane GZS, TZS, OZS, Odvetniške in notarske zbornice: CENA (210 EUR z ddv), kot jo prikaže košarica v trgovini + obvezno vnesite KUPON: dfp24partner (z vnosom kupona naročnik soglaša preveritev članstva).
  4. NOVO! ZA nove člane ZDSS v letu 2024 vnesite kupon dfp24noviclan – 50% popusta za prvo leto naročnine (126 EUR z ddv).
  5. NOVO za vse, ki še niso člani ZDSS in se prijavijo na KONGRES ZDSS 2024 – uveljavit kupon dfp2024kongres – 40% popusta za prvo leto naročnine (151,20 EUR z ddv). 
  6. ostali: CENA, kot jo prikaže košarica v trgovini ZDSS (252 EUR z ddv).

PLAČILO:

ZDSS, Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana. TRR: 03100-1002185864, odprt pri SKB d.d., sklic: SI00 04-2024

Po izvedenem naročilu preko modula trgovina, se avtomatično odpre dostop do revije. V kolikor plačilo ne prispe na račun ZDSS v roku 7 dni, se naročnina prekine.

Kako opravim nakup, če želim dostop za več kot eno osebo?

Z nakupom revije preko modula TRGOVINA, naročnik dobi takojšnji dostop do revije za obdobje 7 dni. V kolikor naročnik ne pošlje dokaza o plačilu na dfp@davki.org oz. ZDSS ne prejme plačila, se dostop do revije avtomatično prekine. ZDSS si pridržuje pravico blokirati določeno naročilo, kjer obstaja sum zlorabe.

V primeru, ko in če želi naročnik omogočiti dostop za več kot 1 osebo iz iste organizacije, izpolnite naročilnico (kjer pošljete vse podatke za vse uporabnike) preko obrazca NAROČILO DFP: klinite tukaj.

Popusti za večje število dostopov (okvirni količinski popusti):

  1. od drugega naročnika do desetega naročnika  (-50 % za vsak nadaljnji dostop) – od 4.2024 dalje znaša popust -40%
  2. od enajstega naročnika dalje  11 (-60% za vsak nadaljnji dostop) – od 5.2024 dalje znaša popust -50%

 

V primeru, ko in če želi naročnik omogočiti dostop za več kot 1 osebo iz iste organizacije, izpolnite naročilnico (kjer pošljete vse podatke za vse uporabnike) preko obrazca NAROČILO DFP: klinite tukaj.

Vse informacije v zvezi z revijo DFP, dobite, če pošljete vprašanje na: dfp@davki.org.

ZDSS si pridržuje pravico blokirati dostop v primeru, če je dostop uporabljen s strani več uporabnikov.

Ali želite oglaševati v reviji?

kliknite tukaj

Ali ste pripravljeni objaviti Vaš strokovni prispevek o davkih v reviji DFP?

Uredništvo bo Vaš prispevek preučilo in Vam sporočilo ali bo prispevek obogatil revijo DFP…. Pošljite članek (v primeru neobjave, bo ZDSS izbrisal poslano pošto)  kliknite tukaj

240,00  brez DDV