27. kongres ZDSS

~ Rimske Terme ~ 16. in 17. maj 2024. 

Vabimo vas na 27. kongres Zbornice davčnih svetovalcev Slovenije (ZDSS), ki bo potekal 16. in 17. maja 2024 v slikovitih Rimskih termah.

Program letošnjega kongresa smo poimenovali “Gradnja temeljev za predvidljivo davčno prihodnost”.

Kongres je namenjen vsem strokovnjakom s področja davkov, računovodstva in prava. Ta dvodnevni dogodek predstavlja neprecenljivo priložnost za izmenjavo znanj, izkušenj in razpravo o prihodnosti davčnega sistema.

Zagotavljamo bogat program z aktualnimi davčnimi temami, ki so neposredno povezane z vašim profesionalnim delom. Poleg tega kongres nudi možnost za mreženje in izmenjavo mnenj s kolegi in strokovnjaki, kar prispeva k širšemu razumevanju in možnostim za izboljšave v našem davčnem sistemu.

Pridružite se nam in prispevajte k oblikovanju našega davčnega sistema, saj Skupaj gradimo temelje za predvidljivo davčno prihodnost!”

Matej Drenik,

vodja organizacijskega odbora in član UO ZDSS
Kontakt: info@davki.org | 01 82 80 170

Na 27. kongresu ZDSS se vidimo čez:

Dni
Ur
Minut
Sekund
Delite dogodek s kolegi:

Prednosti za udeležence 27. kongresa ZDSS

Da nadgradite svoje znanje

Kongresni program ponuja aktualne strokovne davčne vsebine, ki jih vsakodnevno srečujemo pri našem poklicnem delu, ko nastopamo v funkciji računovodje, revizorja, davčnega svetovalca, pravnega strokovnjaka oz. odvetnika s področja davčnega prava.

Da spoznate primere iz prakse

Strokovne davčne, računovodske in pravne vsebine bodo predstavili znani strokovnjaki iz prakse. Dobra priložnost za vaša konkretna vprašanja in navezavo poslovnih kontaktov.

Da se aktivno vključite v diskusijo za izboljšanje davčnega sistema

Verjamemo, da bosta oba kongresna dneva podala ob aktivni diskusiji slušateljev s predavatelji in udeleženci okrogle mize vrsto konstruktivnih predlogov, kako izboljšati slovenski davčni sistem, predvsem pa, kako ga reformirati s ciljem predvidljive obravnave davčnih zavezancev.

Da se povezujete

K uspešni izvedbi kongresa boste prispevali slušatelji, zato verjamemo, da boste zapustili kongresno dvorano obogateni z novimi znanji in novimi znanstvi, ki jih boste koristno uporabili pri svojem poklicnem delovanju.

Da se družite ob strokovnih vsebinah

Kongres predstavlja edinstveno priložnost za davčno, računovodsko in pravno stroko, da se dva dni družimo ob strokovnih temah ter skupaj razpravljamo o gradnji temeljev za predvidljivo davčno prihodnost.

Rezervirajte si svoje mesto še danes:

Foto utrinki iz 26. kongres ZDSS 2023

Predstavitev ZDSS

Zbornica davčnih svetovalcev Slovenije – ZDSS je bila ustanovljena julija meseca 2008 in je nadaljevanje uspešnega, več kot 16-letnega, predhodnega delovanja Društva davčnih svetovalcev Slovenije.

Zbornica aktivno spremlja in obravnava davčno in širšo problematiko ter aktivno sodeluje pri izgradnji, izpopolnjevanju in vzpostavitvi modernega davčnega sistema v Republiki Sloveniji, strokovno izobražuje svoje člane, ki delujejo na področju davkov in nastopajo kot davčni svetovalci ter jim podeljuje licence.

Prav tako se zbornica povezuje z različnimi združenji in drugimi organizacijami, tako v Sloveniji kot v tujini, z namenom zagotavljanja skupnega in racionalnejšega izvajanja posameznih vsebinskih, administrativno tehničnih opravil in nalog, pripravlja predloge in daje pobude pristojnim ministrstvom in njihovim organom v zvezi s slovenskim davčnim sistemom. Zbornica je polnopravni član evropskega profesionalnega združenja CFE.

Temeljno poslanstvo ZDSS lahko strnemo v nekaj zapisanih besed predsednika mag. Franc Derganca: Vodstvo ZDSS, skupaj s svojimi člani, se zavzema za ureditev področja davčnega svetovanja po vzoru drugih evropskih držav. Naslednji cilj je povezan s krepitvijo strokovne integritete članov s pridobitvijo in obnavljanjem “certifikata Davčni svetovalec ZDSS”, kot tudi z rednimi mesečnimi strokovnimi srečanji.”

Vsako leto organiziramo tradicionalni davčni kongres, ki bo letos že 27. po vrsti.

Vabimo vas, da se ga udeležite!

Postanite člani ZDSS

Vabljeni v strokovni krog ljudi in izkoristite ugodnosti, ki pripadajo le članom ZDSS.
Promocijska akcija -50 % na članarino v letu 2024.

Dovolimo si, da nas DAVKI povezujejo!

AKCIJA Davčno-finančna praksa

Zagotovite si strokovno branje s področij
DAVKOV, RAČUNOVODSTVA, FINANC in PRAVA
in dodatne ugodnosti, ki pripadajo naročnikom:
- 50 % popust za nove člane ZDSS v letu 2024 in
-40 % popust za prijavljene na 27. kongres ZDSS

Sponzorji

Podpornik dogodka

Medijski sponzorji

Rezervirajte si svoje mesto še danes:

Bodite obveščeni in se prijavite na e-novice ZDSS: