HELP TAX ZDSS - Povprašujem po svetovanju člana ZDSS

Plačnik davkov v Sloveniji, ki potrebuje pomoč davčnega strokovnjaka lahko pošlje poizvedbo preko obrazca HELP TAX ali pa preko obrazca spodaj.

Vnesite Vaše vprašanje v zvezi z davki, ki bo posredovano davčnemu svetovalcu ZDSS.
Na kratko opišite Vaš problem. Predlagamo, da ne posredujete dodatnih osebnih podatkov.
Vpišite datum, do katerega potrebujete strokovni nasvet. Datum je potreben predvsem v primeru svetovanja, ki je povezano s prekluzivnimi roki iz odločb oz. sodb.
Polje ni obvezno. V kolikor ne izberete svetovalca za vaše povpraševanje, Vas kontaktira oseba - specialist iz področja vprašanja.
Click or drag a file to this area to upload.
V primeru ko in če pošiljate dokumentacijjo, Vas prosimo, da pred dogovorom z davčnim svetovalcem, ne pošiljate podatkov, ki so davčna tajnost oz. podatke, ki so varovani po drugi zakonodaji (podatke v dokumentu strokovno odstranite).

Obrazec za pošiljanje vprašanja davčnim svetovalcem ZDSS

Zbornica-ZDSS bo vprašanje posredovala članu ZDSS (glej seznam spodaj), ki je ga navedete v obrazcu ali članu specialistu iz področja, ki vas zanima.
Pogodbo za svetovanje podpiše član ZDSS s stranko neposredno. Člani ZDDS, ki imajo CERTIFIKAT DAVČNEGA SVETOVALCA ZBORNICE DAVČNIH SVETOVALCEV SLOVENIJE izvajajo svoje storitve skladno s Standardom izvajanja davčno svetovalnih storitev in SMERNICAH O PLAČEVANJU STORITEV DAVČNEGA SVETOVANJA  ter imajo za svojo dejavnost sklenjeno posebno zavarovanje, ki omogoča povračilo škode v določenih primerih.

Odgovori članov ZDSS niso brezplačni. Po poslanem povpraševanju, Vas kontaktira član ZDSS, ki Vam praviloma pošlje ponudbo. Po potrjeni ponudbi se storitev izvede.

ZDSS ne nosi odgovornosti za storitev, ki jo izvede član ZDSS!

Člani ZDSS s certifikatom Davčni svetovalec ZDSS

Vsi člani ZDSS – redni, pridruženi in častni člani